Sikkerhed

Q&A-webinar: Zero Trust Live Talk

Deltag på vores Live Talk og udnyt muligheden for at få svar på dine spørgsmål og overvejelser omkring Zero Trust

placeholder

Q&A-webinar udskudt til januar 2022

Under temaet "Stay safe, start smart" belyser Globeteam den hyper komplekse sikkerhedsudfordring ud fra forskellige vinkler. På vores femte webinar om Zero Trust-sikkerhedsparadigmet samler vi flere af Globeteams eksperter inden for Zero Trust og inviterer til et Q&A-webinar.   

Hen over de sidste par måneder har vi gennem fagligt inspirerende webinarer og dybdegående artikler behandlet de sammenhængende sikkerhedsprincipper i Zero Trust. Her har vi bl.a. stillet skarpt på NIST frameworkets Zero Trust-arkitektur, og hvordan du anlægger en pragmatisk tilgang til cybersikkerhed. Vi har ligeledes sat fokus på Zero Trust-baseret Identity and Access Management, Endpoint-sikkerhed og Information Protection.

Deltag på vores Live Talk d. 14. december og udnyt muligheden for at få svar på dine spørgsmål og overvejelser omkring Zero Trust sikkerhedsparadigmet. Du inviteres til Q&A-webinar med fire af Globeteams erfarne Zero Trust eksperter. Vi indleder vores Live Talk med at samle op på de vigtigste fokusområder af Zero Trust.

Du kan allerede her ved tilmeldingsprocessen stille og uddybe dine spørgsmål. Globeteams eksperter vil forsøge at besvare alle spørgsmål under webinaret, men med fokus på de mest populære spørgsmål inden for dagens tema. Eksperterne vil ligeledes gribe de spørgsmål, der stilles i løbet af Q&A-webinaret. Spørgsmålene fremlægges anonymt.

Dagens eksperter
På dagen vil du møde Jesper Krogh, Jesper Hanno Hansen, Karsten Kongstad Jakobsen og Lasse Dommerby Krarup, som alle er sikkerhedsrådgivere i Globeteams Infrastructure, Cloud & Security (ICS) afdeling og specialister inden for hver deres område af Zero Trust.  

I Globeteams ICS-afdeling arbejder vi med cybersikkerhed funderet i NIST frameworkets Zero Trust arkitektur. Og det er med Zero Trust arkitekturen som metode, at vi rådgiver, designer og implementerer den nødvendig sikkerhed for identiteter og deres adgang til ressourcer i IT-miljøet. 

Målgruppe
Målgruppen for webinaret er it-chefer, it-driftschefer, it-arkitekter, digitaliseringskonsulenter, cloud arkitekter og IAM-ansvarlige.

placeholder

Jesper Krogh

Jesper er leder af Globeteams Infrastruktur Team og arbejder som Cloud Architect indenfor Microsoft infrastruktur med særligt fokus på Office 365 og Azure. Jesper har været den ansvarlige bag flere af de største Office 365-migrationer hos offentlige og private virksomheder i Danmark, hvor sikkerheden omkring forretningens data er altafgørende.

placeholder

Jesper Hanno Hansen

Jesper er sikkerhedskonsulent hos Globeteam. Jesper har de sidste 10 år arbejdet med at sikre komplekse miljøer hos nogle af de mest sikkerhedsorienterede virksomheder i Danmark og udlandet. Han arbejder for tiden særligt med at løfte infrastrukturen hos en række kunder, så de kan opnå topkarakter hos diverse hackerfirmaer.

placeholder

Karsten K. Jakobsen

Karsten er ansvarlig for Globeteams Infrastruktur Team og har gennem mange år hjulpet bla. Udenrigsministeriet på en række store verdensomspændende projekter, senest som arkitekt på deres Zero-Trust initiativ. Karsten har, ligesom markedet generelt, flyttet primær fokus til Cloud, hvor han arbejder med bla. Windows modern management set i en Zero-Trust kontekst.

placeholder

Lasse D. Krarup

Lasse er IT-arkitekt i Globeteams Infrastruktur Team og har fokus på Microsoft Infrastruktur, Sikkerhed og Cloud. Lasses rolle er typisk den primære konsulent på komplekse infrastruktur- migreringsprojekter, hvor der er fokus på Zero Trust, Microsoft infrastruktur, Microsoft 365 og Azure.

Fakta (kildehenvisning)

Det traditionelle, statiske perimeterprincip bygget op omkring en fysisk ringmur er forældet. Det moderne arbejdsliv kalder på et nyt sikkerhedsparadigme, der kan rumme hverdagens fleksibilitet og forskellige brugeres præferencer for at arbejde når som helst og hvor som helst. Maksimal brugerfrihed under maksimal virksomhedskontrol er netop udgangspunktet i Zero Trust-sikkerhedsarkitekturen, som er udviklet af den amerikanske National Institute of Standards and Technology-organisation (NIST).

Zero Trust Architecture | NCCoE (nist.gov)

Stay safe, start smart temarække

Omfattende analyser af risikofaktorer forbundet med at drive moderne virksomhed. Stribevis af indlæg om digitaliseringens konsekvenser. Det globale, komplekse trusselsbillede. 5-års planer for implementering af tværgående sikkerhedsprogrammer. Og vi kunne blive ved... Hvis sikkerhedsopgaven er ved at vokse virksomheder over hovedet, er der ikke noget at sige til det. Derfor stiller Globeteam nu skarpt på cybersikkerhed. 

Gennem fagligt inspirerende webinarer, dybdegående artikler, erfaringsudveksling og indblik i virksomheders daglige arbejde belyser Globeteam den hyperkomplekse sikkerhedsudfordring ud fra forskellige vinkler under temaet “Stay safe, start smart”. Vi bryder sikkerhedsopgaven ned i overskuelige fokusområder og kommer med forskellige perspektiver på håndteringen af trusselsbilleder og cyberangreb.

Du kan læse mere om temarækken "Stay safe, start smart" her

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com 
Globeteam A/S | AI Innovation House - Innovation Allé 3 - DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com