Sikkerhed

Webinar: You Fight as You Train - Kriseledelse er en kampsport

Deltag på webinaret, hvor vi sætter fokus på den tværorganisatoriske beslutningsevne gennem et realistisk cyber/krise-scenarie. 

placeholder

Webinar d. 7. april 2022 kl. 9 - 11

Globeteam inviterer i samarbejde med Immersive Labs til træning i kriseberedskab, ved at gøre brug af en online Crisis Simulator. En platform, hvor man i et trygt miljø bliver udfordret i enten generelle scenarier eller en specifikt skræddersyet opsætning, der matcher jeres organisation, så I dermed kan teste Crisis Management teamets færdigheder. Immersive Labs' agile og dynamiske platform gør det muligt at træne en lang række handlinger inspireret af konkrete hændelser og kan tilpasses en hybrid og helhedsorienteret trusselssituation.

Det bliver en interaktiv seance, hvor vi sætter fokus på den tværorganisatoriske beslutningsevne gennem et realistisk cyber/krise-scenarie, hvor alle deltagere spiller med undervejs. Meld dig til dette webinar for at:

 • Opnå en større forståelse for business impact af de forskellige valg, stakeholder håndtering, kommunikation, konsekvensforståelse og meget mere.
 • Oplev realtid effekt af de trufne beslutninger undervejs i krisestyringen og håndteringen.
 • Opdag hvordan du kan styrke din organisations parathed ift. ”før”, "under" og ”efter” braget og opnå større resiliens.
 • Deltag aktivt i debatten med panelet undervejs og få mulighed for at dele din egen tilgang som situationen udvikler sig.

For mange er kriseledelse noget som sjældent eller aldrig er påkrævet, og som derfor ikke har været øverst på dagsordenen i en hverdag, hvor virksomhedens drift er øverst på programmet.

Flere har dog gennem den seneste tid haft behov for, på eget initiativ eller som krav udefra, at få genopfrisket, trænet eller måske ligefrem begynde at opbygge et kriseplansæt og få sat gang i træningen.

Målgruppe for webinaret:
Målgruppen for webinaret er Chief Security Officers (CSO) , Chief Information Security Officers (CISO), Chief Executive Officers (CEO), Chief Operations Officers (COO), Chief Risk Officers (CRO), Risk and Crisis Managers, Sikkerhedschefer, Facility Managers, Incident Managers (IM), Situation Managers, Head of Communications, Forretningsansvarlige, Digitaliseringsansvarlige og lignende.

Agenda

Immersive Labs' eksperter og Globeteams risikorådgivere vil tage jer igennem en case og på den baggrund udfordre både dagens panel og deltagerne ift. de valg, der tages undervejs i "krisen". Agendaen for de 2 timer: 

 • Introduktion til Globeteam og hvorfor dette webinar er vigtigt ift. kriseledelse
 • Introduktion til Crisis Sim og Immersive labs
 • Debatpanel med Tormod Christensen (tidligere Vicepolitiinspektør i Rigspolitiet), Søren Bank Greenfield (CISO i Sundhedsdatastyrelsen) og Rene Jacobsen (Rådgiver i Globeteam), som vil sætte ord på, hvorfor kriseforberedelser er vigtige
 • Interaktiv Crisis Simulation styret af Immersive Labs med supplerende dialog med panelet, og hvor du, som deltager i spillet, får mulighed for at være med til at tage beslutningerne. Denne del foregår på engelsk.
 • Opsamlende dialog med panelet, deltagere, Immersive Labs og Globeteam.        

Kriseledelse som en kampsport

Mange virksomheder kan håndtere de fleste udfordringer og problemer, som relaterer til deres kendte drift/opgaveansvar. Det er groft sagt først en krise, når problemerne ikke længere kan håndteres i den eksisterende organisation, med de eksisterende ressourcer, og hvor den udløsende hændelse ikke kan kontrolleres.

For at kunne håndtere en krise er det utrolig vigtigt, at virksomheden er gearet til at lave et temposkifte. Et sådant temposkifte er kun muligt, hvis alle ved, hvad de skal. I elitesport bruges der utrolig meget tid på at udvikle ”playbooks” og træne de forskellige opstillinger og ”spil”. Det gøres af en årsag. Ligesom i sport, hvor træningen simulerer virkeligheden, så man kan afprøve sine muligheder, kan vi andre også drage stor nytte af at træne gennem simuleringer. Derfor introducerer Globeteam Crisis Sim, som et supplerende værktøj til jeres arbejde med at forberede jer på kriser, fintune jeres beredskabsplaner og optimere jeres risikostyring.

 • Hvilke roller skal besættes? 
 • Hvilke nøglefunktioner skal aktiveres? 
 • Hvordan virker Emergency Respons planer? 
 • Er der et samlet beredskab uanset hvilken krise, der opstår?
 • Hvad står der i beredskabsplanerne? 
 • Hvordan kommunikerer vi sammen?

Alle disse spørgsmål og flere til, er helt naturlige, hvis man ikke har trænet kriseledelse og krisehåndtering.

Beredskab og forberedelser til de mange scenarier en virksomhed kan blive ramt af, på baggrund af en risikovurdering, kræver, at det øves. Det er kun gennem øvelse, at man afdækker svagheder i planen eller behov for yderligere planlægning. I sidste ende giver det en tryghed i, at kriser kan håndteres, når man er forberedt.

En øvelse giver mulighed for at afdække svagheder eller bevise organisationens/kriseteamets robusthed. Når man benytter Crisis Sim, kan der øves helhedsorienteret på tværs af kloden, over længere tid eller i realtid og forgreninger i en samlet øvelse. Platformen har mange muligheder fra det helt simple til det utroligt komplekse miljø med en række forskellige parametre og elementer.

placeholder

Tormod Christensen

Tormod er en erfaren kriseforhandler og har gennem hele sin karriere arbejdet med kriseberedskab. Han har tidligere haft stillinger som Head of Crime Scene Unit og Head of Intelligence and Analysis - begge i Rigspolitiet samt Head of Personal Protection Centre i PET.
Se Tormods LinkedIn profil

placeholder

Søren Bank Greenfield

Søren er chef for Cyber- og informationssikkerhedsafdelingen i Sundhedsdatastyrelsen. Som chef for operationel sikkerhed, CISO og infrastruktur har han stor viden indenfor brugervendt infrastruktur, identitetsstyring og cybersikkerhed.
Se Sørens LinkedIn profil

placeholder

Rene Jacobsen

Rene er senior rådgiver hos Globeteam og ved om nogen, at ”one size fits all” er fortid. Qua sit tidligere job i Novozymes, hvor Rene var ansvarlig for Global Sikkerhed og Facility Management i Europa, Mellemøsten og Afrika har han et indgående kendskab til global implementering af sikkerhed i meget forskelligartede kulturer, fra udarbejdelse af strategiske politikker til operationelle handlingsplaner.
Se Renes LinkedIn profil

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com 
Globeteam A/S | AI Innovation House - Innovation Allé 3 - DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com