Sikkerhed

Webinar om Zero Trust og pragmatisk sikkerhed

I en moderne verden, med mulighed for at arbejde uafhængigt af tid, sted og enhed, er behovet for IT-sikkerhed (eller cyber security) øget signifikant. På dette webinar deler vi ud af vores erfaringer med at designe og implementere sikkerhed.

placeholder

Zero Trust og pragmatisk sikkerhed

Den 15. september 2021 kl. 9:00 - 10:00

Under temaet "Stay safe, start smart" stiller Globeteam med en række webinarer og artikler skarpt på cybersikkerhed. Første webinar i rækken handler om Zero Trust og pragmatisk sikkerhed. 

I Globeteams Infrastructure, Cloud & Security (ICS) afdeling beskæftiger vi os primært med Microsoft teknologi – fra on-premise til cloud, fra slutbruger til CxO, fra Windows servere til Microsoft 365 og Microsoft Azure. De fleste af vores kunder har anskaffet Microsoft 365 og Azure eller er i overvejelserne. Dermed har de adgang til et væld af funktioner, også indenfor sikkerhed og ofte suppleret med øvrige sikkerhedsprodukter.  

Mange af vores kunder har implementeret forskellige aspekter af sikkerhed i en afvejning af og balance med virksomhedens produktivitet. Andre kunder har, i bedste mening, forkøbt sig på sikkerhedsprodukter, men mistet overblikket over, hvilken og hvor meget sikkerhed, der bør aktiveres, og hvordan man bedst griber opgaven an.

I Globeteams ICS er vores arbejde med cyber security funderet i NIST frameworkets Zero Trust arkitektur. Og det er med Zero Trust arkitekturen som metode, at vi anlægger en pragmatisk tilgang til cyber security, hvor vi kontinuerligt arbejder på at forbedre sikkerheden med de forhåndenværende værktøjer og samtidig fokuserer på de områder, hvor sikkerheden lettest kan øges mest.

Målgruppe 
Målgruppen for webinaret er it-chefer, it-driftschefer, it-arkitekter, it-medarbejdere og digitaliseringskonsulenter.

Agenda for webinaret


- I første del af webinaret får du et indblik i NIST frameworkets Zero Trust arkitektur, og hvordan vi anvender Zero Trust i vores tilgang til sikkerhed i et it-miljø. I Zero Trust arkitekturen er der ingen implicit adgang. Brugere og aktiver skal autenticeres og autoriseres. Adgangskontroller gennemtvinges og sker så granuleret som muligt og altid med færrest mulige rettigheder for øjet.
Hvordan passer det ind i en moderne it-verden, hvor arbejdet er uafhængig af tid, sted og enhed?

- I anden del af webinaret får du et indblik i, hvordan vi netop med afsæt i Zero Trust arkitekturen anlægger en pragmatisk tilgang til cyber security. Fra AD’et i Windows serveren til AD’et i Azure. 

Hvordan kan vi være pragmatiske i en hybrid cloud, og er der værktøjer eller services, som kan understøtte sikkerheden?

Kort sagt: Hvordan kan du ”stay safe, start smart”?

placeholder

Jesper Krogh, Globeteam

Jesper er leder af Globeteams Infrastruktur Team og arbejder som Cloud Architect indenfor Microsoft infrastruktur med særligt fokus på Office 365 og Azure. Jesper har været den ansvarlige bag flere af de største Office 365-migrationer hos offentlige og private virksomheder i Danmark, hvor sikkerheden omkring forretningens data er altafgørende.

Som erfaren Cloud Architect arbejder Jesper i spændingsfeltet mellem forretning, sikkerhed og IT, hvor kommunikation på flere forskellige interessentniveauer er en del af konsulentjobbet. Jesper Krogh har flere gange været brugt af Microsoft som taler blandt andet inden for Office 365 og Active Directory Services.

placeholder

Jesper Hanno Hansen, Globeteam

Jesper er sikkerhedskonsulent hos Globeteam. Jesper har de sidste 10 år arbejdet med at sikre komplekse miljøer hos nogle af de mest sikkerhedsorienterede virksomheder i Danmark og udlandet. Han arbejder for tiden særligt med at løfte infrastrukturen hos en række kunder, så de kan opnå topkarakter hos diverse hackerfirmaer.

Jesper er Systems Security Certified Practitioner med speciale indenfor “blue team”, der arbejder med at holde hackerne ude og har forståelse for alle komponenter i infrastrukturen fra firewall til servere og klienter. Med teknologier som kryptering med IPSec, segmentering af Active Directory, autentifikation med Smart Card m.m. har Jesper overblikket til at opnå det sikkerhedsniveau, der er målet for virksomheden.

Stay safe, start smart temarække

Omfattende analyser af risikofaktorer forbundet med at drive moderne virksomhed. Stribevis af indlæg om digitaliseringens konsekvenser. Det globale, komplekse trusselsbillede. 5-års planer for implementering af tværgående sikkerhedsprogrammer. Og vi kunne blive ved... Hvis sikkerhedsopgaven er ved at vokse virksomheder over hovedet, er der ikke noget at sige til det. Derfor stiller Globeteam nu skarpt på cybersikkerhed.

Gennem fagligt inspirerende webinarer, dybdegående artikler, erfaringsudveksling og indblik i virksomheders daglige arbejde belyser Globeteam den hyperkomplekse sikkerhedsudfordring ud fra forskellige vinkler under temaet “Stay safe, start smart”. Vi bryder sikkerhedsopgaven ned i overskuelige fokusområder og kommer med forskellige perspektiver på håndteringen af trusselsbilleder og cyberangreb.

Du kan læse mere om temarækken "Stay safe, start smart" her


Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.dk 
Globeteam A/S | AI Innovation House - Innovations Allé 3 - DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.dk

Cookies