Deltag i webinar

NIS2-direktivets indhold er vedtaget - 
Hvad betyder det for dig?

På dette webinar gennemgår vi NIS2-direktivets indhold, så du får en bedre forståelse af, hvilke krav din organisation kigger ind i, hvis I er omfattet af direktivets krav. Vi kommer også ind på, hvordan du kommer godt i gang med NIS2-opgaven og vi introducerer et værktøj, der viser, hvor parat din organisation er til NIS2. 

placeholder

Webinar d. 21. november 2022 kl. 9 - 10

Webinaret er afholdt.  Du finder link til optagelsen her

NIS2-direktivets skærpelse af krav og sanktionering af cybersikkerhed i EU betyder, at din organisation nu skal forholde sig til risikoanalyser, beredskabsplaner, tilsyn og rapportering.

Som CEO, CIO, sikkerhedsansvarlig eller complianceansvarlig i en organisation, som måske bliver omfattet af det netop vedtagede NIS2-direktiv, har du behov for informationer om, hvad det nye NIS2-direktiv konkret kommer til at betyde for dig; hvad der er nyt i direktivets krav, og hvad du skal gøre for at overholde kravene.

Dette webinar er for dig, som netop ønsker at blive oplyst og få en bedre forståelse af, hvilke krav din organisation kigger ind i, hvis I bliver omfattet af kravene fra direktivet.

På webinaret vil vi komme ind på følgende:

  • Hvad siger den endelige direktivtekst
  • Hvad er nyt i forhold til de tidligere versioner
  • Hvad betyder det for de omfattede danske virksomheder og organisationer

Yderligere vil vi, baseret på vores erfaring med nuværende NIS2-opgaver, komme ind på følgende:

  • Sådan kommer du godt i gang
  • Gode råd og prioriteringer

Sidst men ikke mindst vil vores data-ekspert Lisbeth Loft give dig en kort gennemgang af Globeteams NIS2 Assessment Tool. Et spørgeskemabaseret værktøj, som munder ud i en gratis minirapport, der giver en overordnet vurdering af jeres parathed i forhold til kravene fra NIS2 direktivet.

Målgruppe
Er du CIO, CEO, sikkerheds- eller complianceansvarlig er du målgruppen for dette webinar.

NIS2 - hvem, hvad, hvor og hvornår?

NIS2-direktivet pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af infrastruktur og tjenester, som er vigtige for samfundet, har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse.

Kravene i direktivet skal gøre din organisation bedre til at håndtere de stadig stigende trusler i den digitale verden, og skal hjælpe jer med at sikre, at jeres tjenester er oppe og tilgængelige.

Direktivet bygger på en risikobaseret tilgang, som vi kender det fra for eksempel ISO27001 og fra GDPR. Derfor skal man på baggrund af en risikovurdering implementere passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Mange danske organisationer vil blive omfattet af direktivets krav. Efter vedtagelsen har de omfattede organisationer 21 måneder til at implementere kravene, hvorefter det skal håndhæves af de udpegede myndigheder.

21 måneder er ikke lang tid, når det kommer til at få udarbejdet og indarbejdet de krav, som følger med direktivet. Derfor giver det mening at gå i gang allerede nu. 

placeholder

Morten Eeg Ejrnæs Nielsen

Morten har arbejdet med cyber-, informationssikkerhed og compliance i flere forskellige offentlige organisationer og på tværs af flere sektorer. Som sikkerhedsrådgiver driver Morten projekter omkring implementering af NIS2, databeskyttelse og informationssikkerhed herunder også udarbejdelse af politikker, procedurer og vejledninger. Han er desuden næstformand i Danmarks DPO-forening, en garvet underviser og oplægsholder og har sin faste klumme om GDPR og NIS2 i ComputerWorld. 

placeholder

Lisbeth Loft

Lisbeth har en baggrund fra anvendt forskning, hvor hun er ph.d. i demografi og statistik samt i sociologi. Hun har været tilknyttet en række af verdens førende universiteter og har derudover løbende været ansat på forskellige projekter som chefkonsulent i Børne- og Undervisningsministeriet. Lisbeth er sikkerhedsrådgiver i Globeteam. Og qua sin store erfaring med tværfaglige opgaver og ledelse indtager Lisbeth ofte rollen som brobygger med øje for den praktiske implementering af risikostyring og organisatorisk kulturforankring.

Få nyheder om NIS2 direkte i din indbakke

Tilmeld dig Globeteams særlige nyhedsbrev, der henvender sig til dig, der arbejder med compliance og NIS2. 

I nyhedsbrevet deler vi ud af vores viden om det nye NIS2-direktiv. Du får artikler, nyheder, cases og meget andet, men kun med indhold relateret til NIS2 og compliance.

Du tilmelder dig her

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com 
Globeteam A/S | AI Innovation House - Innovation Allé 3 - DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com