Deltag i webinar

Digitalisering af Frontline Workers giver stor værdi til virksomheder og organisationer

En mere fleksibel og brugerfokuseret adgang til data og systemer er motoren i digitaliseringen af jeres Frontline Workers. På dette webinar får du inspiration til, hvordan I kan udnytte de data, I allerede har til rådighed, og vi giver eksempler på, hvordan digitalisering kan implementeres i praksis ved hjælp af digitale værktøjer og processer.

placeholder placeholder

Webinar d. 26. januar 2023 kl. 9 - 10

Det er ingen hemmelig, at der i dag findes et A og et B hold, når det gælder digitalisering af medarbejdere i virksomheder og organisationer. Indtil i dag har fokus primært været på at digitalisere de administrative medarbejdere. Men nu er tiden kommet til at inkludere Frontline Workers i digitaliseringsagendaen, skabe en bedre hverdag for brugeren og målbar værdi for virksomheden i form af højere produktivitet, bedre service, øget sikkerhed og besparelser.

På dette webinar - som vi afholder i samarbejde med Microsoft - kigger vi på, hvordan digitalisering skaber værdi for både virksomhed og Frontline Worker. Vi ser på, hvilke redskaber der kan bruges, fx Teams og apps, og hvordan man bygger et sikkert fundament, så Frontline Workeren får adgang til præcis de data, der er behov for, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Webinaret er bygget op omkring Facility Management-sektoren og tager udgangspunkt i digitalisering af de Frontline Workers, der vedligeholder og drifter ejendomme og bygninger, fx teknikeren, VVS’eren eller pedellen. Webinaret kan dog stadig være til inspiration for andre brancher.

Målgruppe:

Facility ansvarlige, Ejendomsadministratorer, Bygningsansvarlige, HR-managers, IT-chefer, IT-driftschefer, Enterprise arkitekter, Digital transformation managers, Digitaliseringskonsulenter i Kommuner og Regioner og lignende.

Agenda på webinaret

 • Velkommen og Introduktion v/Peder Lind Sørensen

 • Frontline Workers i fokus hos Microsoft v/Kit Ingwersen 
  • Fokus på digitalisering af Frontline Workers
  • Hvordan understøtter Microsoft 365 den digitale medarbejder

 • Optimering af ejendomsadministrationen ved hjælp af bygningsintelligens og data v/Rene Jacobsen
  • Optimer driften af bygningen via indblik i bygningens data 
  • Hvordan understøtter digitalisering af Frontline Workeren ESG-agendaen hos DEAS

 • Sikkerhed som fundament for den digitale Frontline Worker v/Kim Svane Pedersen
  • Fokus på identiteter, enheder og data

 • Hvordan arbejder Globeteam med digitalisering af Frontline Workers v/Peder Lind Sørensen
  • Globeteam benytter en gennemarbejdet metode, med fokus på gevinstrealisering og optimering

 • Afrunding og spørgsmål v/Kim Svane Pedersen

placeholder

Peder Lind Sørensen

Peder er Senior Executive i Globeteams salgsteam og  arbejder primært med salg af konsulentydelser og komplekse IT-projekter hos større danske og internationale virksomheder. Peders fokus er at rådgive og levere værdiskabende IT-projekter, der er forankret hos virksomhedernes ledelse, og som skaber forretningsmæssige fordele for virksomheden.  De seneste år har Peders fokus været på at hjælpe kunder i deres digitaliseringsrejse. 

placeholder

Kit Ingwersen

Kit er Modern Work Go-to-Market Lead i Microsoft Danmark, hvor hun er med til at sætte den strategiske retning for M365- og Viva platformen på det danske marked. Hun er taler på Microsoft- og partner events, og rådgiver kunder om den fremtidige moderne arbejdsplads – både med et teknologisk-, process- og medarbejder perspektiv.

placeholder

Rene Jacobsen

Rene er Senior Developer i DEAS Group´s sustainability afdeling. Med baggrund i en solid erfaring med drift af bygninger og tilhørende services, og ikke mindst de seneste mange år med deltagelse i et utal af digitaliseringsprojekter, er Rene´s primære opgave opbygning af udviklings-pipelines hos institutionelle og private investorer samt foreningssegmentet i DEAS Group. Rene har tidligere haft mangeårigt ansvar for drift af bygninger i Europa, Mellemøsten og Afrika, samt Global sikkerhed hos Novozymes.

placeholder

Kim Svane Pedersen

Kim er Business Development Manager i Globeteams ICS-team og  har gennem en årrække arbejdet med salg af konsulentydelser og komplekse IT-projekter. De seneste år har hans fokus været på at hjælpe kunder i deres digitale transformation indenfor Microsoft Cloud-teknologier, hvor han har ydet rådgivning på CXO-niveau med henblik på at sikre forretningsværdien af IT-projekter.

Er du i tvivl om, hvilke værdier digitalisering af Frontline Workers kan skabe for din virksomhed, kan du se nogle af dem her: 

Øget effektivitet: Digitalisering hjælper med at automatisere manuelle opgaver og processer, så Frontline Workers kan fokusere på værdiskabene aktiviteter. Dette kan hjælpe med at reducere fejl, spare tid og forbedre kvaliteten af arbejdet.

Bedre adgang til information: Digitalisering giver Frontline Workers adgang til realtidsdata og andre relevante oplysninger, som kan hjælpe dem med at træffe informerede beslutninger. Dermed reduceres fejl, kvaliteten af arbejdet forbedres og der spares tid.

Bedre samarbejde: Digitalisering gør det nemmere for Frontline Workers at samarbejde og kommunikere med andre medarbejdere og afdelinger, hvilket kan forbedre produktiviteten og trivslen.

Øget sikkerhed: Digitalisering bidrager til øget sikkerhed ved at give Frontline Workers adgang til sikre kommunikationsværktøjer.

Øget konkurrenceevne: Digitalisering gør det muligt for organisationen at omstille og tilpasse sig ændringer i markedet på en hurtig og effektiv måde.

Øget tilfredshed: Digitalisering bidrager til øget medarbejdertilfredshed, da det gør Frontline Workerens arbejdsdag nemmere og mindre tidskrævende og giver dem mulighed for at fokusere på værdiskabende aktiviteter.

Du kan læse mere om digitalisering af Frontline Workers her

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com 
Globeteam A/S | AI Innovation House - Innovation Allé 3 - DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com