Sikkerhed

Webinar om Endpoint Management og sikkerhed

Hør hvordan du, med Zero Trust arkitekturen som metode, bedst sikrer Endpoints og adgange til systemer, funktioner og data i jeres IT-miljø.

placeholder

Webinar d. 1. december 9:00 - 10:00

Under temaet "Stay safe, start smart" stiller Globeteam med en række webinarer og artikler skarpt på cybersikkerhed. Tredje webinar i rækken handler om Endpoints og adgange til systemer, funktioner og data. Vi gennemgår, hvordan Zero Trust arkitekturen kan bruges til styring af Modern Endpoints, hvormed vi væsentligt nedsætter risikoen for, at en kompromitteret computer kan misbruges til at give adgang til fx data, applikationer, systemer og servere på netværket.

Når man nævner Endpoints, tænker de fleste på computere, bærbare enheder og måske smartphones, som er blevet udleveret af virksomheden. Men Endpoints er meget mere end det.

  • Hvilke Endpoints tilgår virksomhedens data?
  • Kan vi sætte betingelser for Endpoints adgang?
  • Skal et Endpoint være Domain Joined?
  • Skal adgangen valideres og med hvilke kriterier og hvor ofte?
  • Kan vi monitorere Endpoints og hvorfor er det en god ide? 

Disse er blot nogle af de spørgsmål, som vi kommer omkring på webinaret. 

I Globeteams Infrastructure, Cloud & Security (ICS) afdeling arbejder vi med cybersikkerhed funderet i NIST frameworkets Zero Trust arkitektur. Og det er med Zero Trust arkitekturen som metode, at vi rådgiver, designer og implementerer den nødvendig sikkerhed for identiteter og deres adgang til ressourcer i IT-miljøet.  

Målgruppe
Målgruppen for webinaret er it-chefer, it-driftschefer, it-arkitekter, it-medarbejdere, digitaliseringskonsulenter, cloud arkitekter og IAM ansvarlige.

Agenda

  • Velkomst 
  • Endpoints i en Zero Trust kontekst
  • Endpoints - hvem, hvad, hvor
  • Kriterier, kontrol og validering for Endpoints
  • Spørgsmål og afslutning 

placeholder

Karsten Kongstad Jakobsen, Globeteam

Karsten Kongstad Jakobsen har mange års erfaring med design, rådgivning og implementering af Microsoft infrastruktur løsninger, altid med stort fokus på sikkerhed i løsningerne.

Karsten har gennem mange år hjulpet bl.a. Udenrigsministeriet på en række store verdensomspændende projekter, senest som arkitekt på deres Zero-Trust initiativ. De seneste år har Karsten, ligesom markedet generelt, flyttet primær fokus til Cloud, hvor han har arbejdet med bl.a. Windows Modern Management set i en Zero-Trust kontekst. Han har ligeledes hjulpet kunder med at opnå en bedre udnyttelse af de mange nye muligheder, der findes i et Cloud/hybrid setup.  

Karsten har desuden ansvaret for Globeteams Infrastructure, Cloud and Security team med 45 seniorkonsulenter, hvis fokus primært ligger indenfor design, implementering, migrering og teknisk projektledelse hos en lang række primært mellemstore og store kunder.

placeholder

Bo Snitkjær Nielsen, Globeteam

Bo Snitkjær Nielsen har i en lang årrække arbejdet som løsningsarkitekt, rådgiver og udførende konsulent inden for en bred vifte af infrastruktur til bl.a. produktions-IT. 

Bo fokuserer på at skabe overblik over drifts- og forretningsprocesser samt dataflows for at forstå kundens problematikker og ønsker med det formål at vælge den rigtige løsningsarkitektur, der sikrer den for kunden rigtige grad af sikkerhed og automatisering og dermed stabil drift. 

Bo beskæftiger sig ligeledes med avanceret troubleshooting samt rådgivning om valg af leverandører og har de sidste par år været engageret i projekter med implementering, styring og administration af komplekse 3. parts enheder i et modern management setup. 

Stay safe, start smart temarække

Omfattende analyser af risikofaktorer forbundet med at drive moderne virksomhed. Stribevis af indlæg om digitaliseringens konsekvenser. Det globale, komplekse trusselsbillede. 5-års planer for implementering af tværgående sikkerhedsprogrammer. Og vi kunne blive ved... Hvis sikkerhedsopgaven er ved at vokse virksomheder over hovedet, er der ikke noget at sige til det. Derfor stiller Globeteam nu skarpt på cybersikkerhed. 

Gennem fagligt inspirerende webinarer, dybdegående artikler, erfaringsudveksling og indblik i virksomheders daglige arbejde belyser Globeteam den hyperkomplekse sikkerhedsudfordring ud fra forskellige vinkler under temaet “Stay safe, start smart”. Vi bryder sikkerhedsopgaven ned i overskuelige fokusområder og kommer med forskellige perspektiver på håndteringen af trusselsbilleder og cyberangreb.

Du kan læse mere om temarækken "Stay safe, start smart" her

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com 
Globeteam A/S | AI Innovation House - Innovation Allé 3 - DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com