Digital Ambition

Webinar om den digitale ambition

Hør hvordan du skaber en overskuelig digitaliseringsstrategi, der kobler forretning og IT-planer tæt sammen og få inspiration fra Superfos, der netop selv har været igennem processen med at definere den digitale ambition.

placeholder

Webinar  

Den 19. maj 2021 kl. 8:30 - 9:30

Da Superfos i 2020 blev opkøbt, fik topledelsen og IT-ledelsen behov for at gentænke ambitioner og planer for digitaliseringen af Superfos. Sammen med Globeteam definerede Superfos derfor på kort tid en ny operationel digitaliseringsstrategi i form af en digital ambition, der skabte et direkte synligt link, mellem det man forretningsmæssigt skulle opnå og de nødvendige digitale tiltag.

På webinaret fortæller Michael Opsahl, IT-chef i Superfos, om hvordan det har været at få defineret den digitale ambition. Hvad ville man opnå, hvordan greb man det an, og hvad er der kommet ud af det? Hvordan har ledelsen bakket op om den nye strategi, og hvad har Superfos iværksat af digitale initiativer?

Medvirkende: IT-chef Michael Opsahl fra Superfos og forretningskonsulent i Globeteam, Jesper Vraa Nielsen.

Målgruppe: Du er ansvarlig for IT/Digitalisering eller dele af det i din organisation (f.eks. CIO), eller du er leder af/i forretningen og ønsker at skabe en klar digital retning for din organisation, så IT og forretning hænger sammen og har fælles prioriteter.

Webinaret er en del af webinarrækken om: Optimering og digitalisering af processer

Om webinaret:

Superfos blev i 2020 opkøbt af amerikanske Berry. Opkøbet gav Superfos behov og mulighed for at gentænke og løfte ambitionsniveauet for digitaliseringsstrategien. Superfos ønskede imidlertid ikke at bruge årevis på en kompliceret og omfattende strategiproces. Man ville i stedet etablere en hurtig operationel plan, der kunne skabe et direkte synligt link mellem det man forretningsmæssigt skulle opnå og de nødvendige digitale tiltag. En plan som ledelsen kunne forstå, se Superfos i og bakke op om ressource- og ledelsesmæssigt. Superfos valgte at bruge Globeteam og metoden Digital Ambition til at støtte Superfos i udviklingen af den nye digitaliseringsstrategi.

Agenda for webinaret:

- Velkomst
- Digital Ambition projektet hos Superfos – Baggrund, indhold, resultater, v/Michael Opsahl, IT-chef i Superfos
- Perspektivering af Digital Ambition projektet – Erfaringer og mulige vinkler, v/Jesper Vraa Nielsen, forretningskonsulent i Globeteam
- Dialog/spørgsmål fra deltagerne

placeholder

Michael Opsahl, Superfos

Michael Opsahl, har været IT-chef i Superfos siden 2009. Før det var Michael bl.a. teknologikonsulent og projektleder i DR, hvor han var medstifter af DR Medieudvikling.

placeholder

Jesper Vraa Nielsen, Globeteam

Jesper Vraa Nielsen er managementkonsulent og leder af Globeteams Business Consulting team. Jesper har været i Globeteam siden 2011 og havde før det forskellige roller i konsulentfunktionerne i Deloitte, IBM og Oracle.

Om webinarrækken:

Globeteam udbyder en række webinarer over temaet “Digitalisering og optimering af processer”

For hvordan tager man de næste store skridt i digitalisering og optimering af processer? Det spørgsmål og mange flere forsøger vi at besvare i løbet af en webinarrække, hvor du kan se frem til vidensdeling mellem forskellige virksomheder, specialister og Globeteam.

I Globeteam har vi et helhedssyn på, hvordan man bedst muligt optimerer og digitaliserer processer. Vi kalder det “Digitaliseringens cyklus“, hvor udbyttet eller gevinster oftest kun opnås, hvis man tænker hele cirklen rundt. Med en blanding af kundecases og ekspertindlæg vil vi på de kommende webinarer lave nedslag i hele eller dele af “Digitaliseringens cyklus” og enten komme med vores egne løsningsforslag eller lade eksterne fortælle om deres erfaringer med at digitalisere og optimere processer.

Du kan læse mere om webinarrækken her

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com
Globeteam A/S | Vesterballevej 5 - DK-7000 Fredericia | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com

Cookies