Hybrid kommunikation og samarbejde

Webinar om telefoni i Teams

placeholder

Hør hvordan I kan integrere jeres telefoni med Microsoft Teams 

Den 22. marts 2022 kl. 9:00 - 10:00

Globeteam inviterer til webinar. Vi har teamet op med Telenor Erhverv for at gøre dig klogere på de muligheder og fordele, I som virksomhed kan opnå ved at aktivere eller integrere jeres telefoni med Microsoft Teams.

I takt med at flere og flere virksomheder er kommet godt i gang med at anvende Microsoft Teams til både kommunikation og møder, oplever vi i Globeteam en stigende interesse for også at få integreret telefonien i Teams.

Vil I også gerne have samlet jeres kommunikation på én platform, eller er jeres eksisterende telefoniløsninger forældede og/eller ved at ramme ”end of service"? 

På dette webinar kan du høre mere om, hvordan I ved at koble jeres telefoni ind i Teams opnår bedre funktionalitet og lavere omkostninger samt øger effektiviteten og tilfredsheden hos brugerne. 

Steffen Puck Rasmussen fra Globeteam og Jesper Jørgensen fra Telenor Erhverv vil fortælle om de tekniske muligheder, der er for at koble og integrere nye eller eksisterende telefoniløsninger i Teams.

Målgruppe: Målgruppen for webinaret er beslutningstagere, arkitekter samt dem der arbejder med voice- og telefoniløsninger.

Agenda

På webinaret vil du først møde Steffen Puck Rasmussen fra Globeteam, som præsenterer de muligheder, der er for at koble og integrere nye eller eksisterende telefoniløsninger i Teams.

Dernæst vil Jesper Jørgensen fra Telenor Erhverv præsentere Telenors Operator Connect. Operator Connect integrerer telefoni fra Telenor med Microsoft Teams. I reducerer kompleksiteten, men bevarer kontrollen og administrationen. I Telenors Operator Connect leveres telefoniplatform med fuld redundans, så I altid er sikret mod nedetid.

På webinaret har vi fokus på det tekniske setup, hvilke tekniske muligheder der er, og hvordan I får etableret den rette startopstilling fra dag et.

Alt Tag

Steffen puck rasmussen


Steffen Puck Rasmussen er infrastruktur arkitekt i Globeteam og har arbejdet med Microsoft-løsninger i mere end 20 år. En af hans spidskompetencer er Microsoft Unified Communication (Microsoft Teams og Skype for Business).

Steffens erfaringsgrundlag tæller en lang række Teams og Skype for Business løsninger - herunder både danske og internationale implementeringer - hvor telefoni ofte har været en væsentlig del af den samlede implementering. 

Alt Tag

jesper Jørgensen


Jesper Jørgensen er chefkonsulent i Telenor, Solution House.

Gennem de sidste 22 år har han arbejdet med telefoniløsninger på tværs af alle tænkelige platforme - traditionelle PBX, IP PBX, ren Mobil, kontaktcentre samt Microsofts kommunikationsplatforme.

Specielt har han hjulpet kunderne med at integrere deres løsninger gennem årene fra OCS, Lync, SFB og nu Teams.

Den hybride arbejdsplads

Mange af de tiltag og løsninger, som blev implementeret under COVID-19-nedlukningerne, har nu fået grobund i organisationerne og manifesteret sig som vedvarende løsninger. Det er med til at understøtte udviklingen af en hybrid arbejdsplads, hvor medarbejderne har fleksibilitet til skiftevis at arbejde hjemme, på kontoret og på farten. 

Men hvordan etablerer din virksomhed en sikker hybrid arbejdsplads med nye politikker og praksisser, der understøtter kombinationen af at arbejde og mødes både virtuelt og fysisk? En arbejdsplads, som sikrer, at medarbejderne har nem adgang til virksomhedens systemer og data, uanset hvor de befinder sig?

Gennem hele 2022 sætter Globeteam fokus på den hybride arbejdsplads og alle de nye og forandrede måder at være virksomhed og medarbejder på.

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com 
Globeteam A/S | AI Innovation House | Innovations Allé 3 - DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com