Webinar om organisatorisk implementering
af telefoni i Microsoft Teams

Få inspiration til, hvordan I kommer godt i gang med telefoni i Teams og får brugerne med

placeholder

Den 31. marts kl. 9 - 10

Selvom de fleste virksomheder er rigtig godt i gang med Teams, så kan telefoni i Teams og overgangen fra eksempelvis ”Meetings First” eller "Island Mode” til ”Teams Only” godt være en stor mundfuld for slutbrugerne. Og da det i sidste ende er dem, der bestemmer, om implementeringen bliver en succes, er det en god ide at ofre brugeradoptionen lidt opmærksomhed.

For mange virksomheder er telefonien noget af det sidste, der bliver flyttet over i Teams – og "hvor svært kan det egentlig også være”

Det ved Bo Overgaard-Høifeldt fra Globeteam en hel del om! På dette webinar vil han dele sine erfaringer fra de seneste fire år, hvor han med forandringsledelsesbrillerne på har hjulpet +40 private og offentlige virksomheder godt på vej med Teams og M365.

Erfaringen fra disse implementeringer er, at ”one size does NOT fit all”, når det kommer til at få brugerne godt i gang med det nye. Og det, der for projektmedarbejdere og ledelse virker let og ligetil, er det ikke altid, fordi brugerne slet og ret ikke har været en del af forandringsprocessen. 

Du får konkret inspiration til at udarbejde en plan for, hvordan organisationen og dens brugere kommer godt i gang med de nye muligheder i Teams Telefon, så de er klædt på til at håndtere den daglige kommunikation og samarbejdet internt og eksternt. 

Målgruppe: Beslutningstagere, projektledere og forandringsledere, som har ansvar for, at de implementerede tekniske løsninger benyttes med optimal værdi i virksomheden. Med udgangspunkt i telefoni, men med tæt kobling til virksomhedens øvrige M365 og Teams setup og brug.

Derfor skal du deltage

Du vil gå fra webinaret med en række konkrete råd til, hvordan du kan planlægge og gennemføre forandringen:

  • Hvad du måske kan nå at revurdere i jeres setup, inden de sidste søm bliver slået på plads.
  • Hvad det er en god ide at huske at gøre og kommunikere, den dag telefonien flyttes over i Teams.     

Webinaret bliver så dialogbaseret, som det kan blive i et Teams live møde. Bo giver bolden op på de vigtigste områder, og derfra vil vi tage udgangspunkt i spørgsmål fra chatten, så vi sætter retningen på indholdet ud fra dit og de øvrige deltageres aktuelle behov.

placeholder

 Bo Overgaard-Høifeldt 


På webinaret vil du møde Bo Overgaard-Høifeldt, som har en både teoretisk og praktisk baggrund inden for organisationsudvikling og change management. 

De seneste år har han primært fokuseret på organisatorisk implementering af Microsoft 365 og dermed også Teams. Han har været involveret i +40 kundecases som projektlead og praktisk udøvende forandringsleder.

Bo arbejder bredt på skalaen. Fra de indledende strategidrøftelser med topledelsen til introduktionen af mulighederne for slutbrugerne i organisationen.

Desuden driver Bo i Globeteam regi to ikke-kommercielle netværk fokuseret på Microsoft Teams med deltagelse af +50 private og offentlige virksomheder.  

Den hybride arbejdsplads

Mange af de tiltag og løsninger, som blev implementeret under COVID-19-nedlukningerne, har nu fået grobund i organisationerne og manifesteret sig som vedvarende løsninger. Det er med til at understøtte udviklingen af en hybrid arbejdsplads, hvor medarbejderne har fleksibilitet til skiftevis at arbejde hjemme, på kontoret og på farten.

Men hvordan etablerer din virksomhed en sikker hybrid arbejdsplads med nye politikker og praksisser, der understøtter kombinationen af at arbejde og mødes både virtuelt og fysisk? En arbejdsplads, som sikrer, at medarbejderne har nem adgang til virksomhedens systemer og data, uanset hvor de befinder sig?

Gennem hele 2022 sætter Globeteam fokus på den hybride arbejdsplads og alle de nye og forandrede måder at være virksomhed og medarbejder på.

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com 
Globeteam A/S | AI Innovation House | Innovations Allé 3 - DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com