placeholder


Deltag i webinar

Microsoft 365 Copilot - sådan skaber du en bæredygtig & sikker implementering 

Se vores eksperter fortælle, hvordan I forbereder implementeringen af Microsofts nye AI-assistent.

Webinaret er afholdt

De potentielle effektiviserings- og innovationsgevinster med Microsoft 365 Copilot er mange og store, men før man når så langt, er der en række tekniske og organisatoriske forhold, som skal være på plads.

På dette webinar får du en række gode råd til, hvordan I kommer godt i gang med Microsoft 365 Copilot på en bæredygtig måde, med strategisk gevinst for øje:

  • Hvad skal du være opmærksom på, inden I begynder jeres rejse med Microsoft 365 Copilot?
  • Hvorfor er datasikkerheden vigtig – hvilke data- og sikkerhedsdiscipliner skal der være styr på inden implementeringen af 365 Copilot?
  • Hvordan bør I udrulle Microsoft 365 Copilot i organisationen?
  • Hvordan opstiller og realiserer I målsætninger, så løsningen giver værdi for brugerne?

… og meget andet.

Vores anbefalinger bygger på en stor ekspertise i M365-platformen og viden om, hvordan man skaber et solidt grundlag for arbejdet med sikkerhed og compliance. Men de bygger også på praktisk erfaring fra igangværende Microsoft 365 Copilot-projekter, hvor Globeteam hjælper de allerførste enterprise-virksomheder i Danmark med at implementere den nye teknologi.

Udbyttet fra webinaret er indsigt i, hvordan I strategisk, taktisk og operationelt modner jeres virksomhed til at skabe varige forandringer med Microsoft 365 Copilot. Der er stor forskel på bare at slippe den nye AI-assistent løs og på at gøre den til omdrejningspunktet for en helt ny måde at arbejde på.

Målgruppe:

Alle med interesse i Microsoft 365 Copilot - både de teknisk interesserede og dem, der skal være med til at skabe forandringerne i organisationen. 

Globeteam er en del af 'Copilot for Microsoft 365 jumpstart'

I Globeteam er vi utrolig stolte af, at vi som en af de eneste partnere i Danmark er blevet inviteret til at deltage i Microsofts ’Copilot for Microsoft 365 jumpstart program’.

Programmet giver os adgang til at teste alle mulighederne i Microsoft 365 Copilot, lave demo for vores kunder og dele vores erfaringer fra egen brug af M365 Copilot. Det betyder også, at vi bliver briefet om nye muligheder og udviklingen i roadmappet for M365 Copilot, samt at vi får mulighed for sparring med Microsofts egne eksperter. Både om konkrete kunder, men også om eventuelle problemstillinger vedr. løsningen, så vi hele tiden kan yde vores kunder den bedste rådgivning omkring M365 Copilot.

placeholder

Peder Lind Sørensen

På webinaret vil Peder give en introduktion til Microsoft 365 Copilot og potentialet med teknologien.

Peder er Senior Executive i Globeteams salgsteam og arbejder primært med salg af konsulentydelser og komplekse IT-projekter hos større danske og internationale virksomheder.

Læs mere om Peder

placeholder

Jesper Krogh

Jesper vil fortælle om, hvordan I sikrer det sikkerhedsmæssige og tekniske fundament for Microsoft 365 Copilot. 

Jesper er seniorkonsulent i Globeteam med mere end 20 års erfaring inden for Microsoft Infrastruktur, hvor han har særligt fokus på Sikkerhed, Identity Management, Collaboration og Azure.

Læs mere om Jesper

placeholder

Bo Overgaard-Høifeldt

Bo vil på webinaret give gode råd til den organisatoriske forankring og adoption af Microsoft 365 Copilot.

Bo er seniorkonsulent i Globeteam og en erfaren forandringsleder, som har fokus på at hjælpe mennesker og organisationer med at kommunikere og samarbejde digitalt.

Læs mere om Bo

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com 
Globeteam A/S | AI Innovation House - Innovation Allé 3 - DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com