placeholder


2-dages kursus
AI & sprogteknologi

For dig som vil lære at identificere, hvordan AI  og sprogteknologi, som fx ChatGPT, kan anvendes til at skabe forretningsmæssig værdi for din virksomhed eller organisation.     

Få teoretisk viden og praktiske færdigheder til at kunne identificere og drive succesfulde AI-projekter.  Kurset er interaktivt og case-baseret, så du får mulighed for at anvende det, du lærer, direkte i forhold til din egen virksomhed.    

I takt med den hurtige udvikling inden for kunstig intelligens (AI) og sprogteknologi, som fx ChatGPT, bliver det stadig vigtigere for jer som virksomhed eller offentlig myndighed at forstå, hvordan disse teknologier kan udnyttes til at skabe forretningsmæssig værdi.

Målet med dette kursus er, at du bliver godt rustet til at begynde med at arbejde med AI i din virksomhed.

Udbytte

  • Dybdegående forståelse for AI, sprogteknologi og hvordan disse kan bruges i praksis til at skabe værdi i din virksomhed.
  • Indsigt i både eksisterende AI-værktøjer som ChatGPT og mulighederne for specialudviklede løsninger: Hvornår det er mest hensigtsmæssigt at vælge det ene frem for det andet.
  • Færdigheder i prompt engineering og andre teknikker til interaktion med AI-værktøjer.
  • Viden om metodeværktøjer til projektledelse inden for AI og sprogteknologi, og hvordan disse kan anvendes til at drive effektive og succesfulde projekter.
  • Forståelse for de juridiske, etiske og sikkerhedsmæssige udfordringer forbundet med implementering af AI og sprogteknologi i en virksomhed.
  • Praktisk erfaring gennem casestudier og øvelser, hvor du får mulighed for at anvende det lærte i en kontekst, der er relevant for din egen virksomhed.

Målgruppe 

Ledere og beslutningstagere: De personer, der skal tage de strategiske beslutninger om, hvorvidt og hvordan AI og sprogteknologi skal implementeres i virksomheden.
Projektledere og IT-chefer: De personer, der er ansvarlige for at styre og gennemføre teknologiprojekter i virksomheden.
Forretningsudviklere og innovationsansvarlige: De personer, der skal spotte nye forretningsmuligheder og drive innovation i virksomheden gennem nye teknologier.
HR og personaleledere: De personer, der skal forstå, hvordan automatisering kan påvirke arbejdsopgaver og roller i organisationen, og som skal være forberedt på at håndtere disse ændringer.

Praktiske oplysninger

Pris: DKK 10.500 ekskl. moms

Antal deltagere: 6 - 8 

Varighed: 2 dage

Sted: Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Lyngby

Forplejning: Morgenmad fra kl. 8.30, frokost samt kaffe/the og forfriskninger i løbet af dagen

Datoer
• 28. september + 5. oktober 2023 kl. 9 - 16
• 6. oktober + 11. oktober 2023 kl. 9 - 16

Ved spørgsmål til kurset, kontakt:
Christoffer Meier
chm@globeteam.com

+45 50750 7918

TILMELD DIG >

Forudsætninger

Kurset er tilrettelagt, så det ikke kræver en teknisk baggrund eller forudgående erfaring med AI at deltage. Deltagere med større teknisk ekspertise og evt. erfaring inden for område vil også blive udfordret og få relevant udbytte. 

Gode engelskkundskaber er en fordel, da mange af de ressourcer, der er tilgængelige om AI og sprogteknologi, er på engelsk. Dog er al undervisning og kursusmateriale på dansk.

Arbejdsform

Hele kurset vil have et stærkt fokus på deltagernes egen virksomhed. Dette betyder, at deltagerne opfordres til at medbringe egne cases og eksempler, og at undervisningen vil være rettet mod at hjælpe deltagerne med at se, hvordan de kan anvende AI og sprogteknologi i deres egen kontekst. 

Kurset vil være en blanding af foredrag, diskussioner, gruppearbejde og selvstudie. Det vil også være muligt at stille spørgsmål og få individuel feedback fra underviseren.

placeholder

Nick Rishøj

Nick er en inspirerende teknologikonsulent med en stærk baggrund inden for kunstig intelligens, maskinlæring og GPT-teknologi. 

Han  har mange års erfaring med at assistere private og offentlige organisationer  med udvikling, implementering og anvendelse af kunstig intelligens, machine learning og GPT-teknologi. 

Som universitetslektor har Nick undervist kandidatstuderende i data science og AI ved Aarhus Universitet igennem flere år; et vidnesbyrd om hans evne til at formidle komplekse koncepter.

placeholder

Da Nick for nylig var underviser på et seminar om AI og ChatGPT i erhverslivet, scorede han topkarakter for sine evner som formidler. I evalueringen angav 91%, at de var "meget tilfredse", mens de resterende 9% var "tilfredse". 

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 |  www.globeteam.com    
Globeteam A/S | AI Innovation House - Innovation Allé 3 - DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 70 26 29 70 |
  www.globeteam.com