placeholder


Gratis deltagelse

DORA webinar

På dette webinar bliver du klogere på DORA forordningen og de grundlæggende tematiske søjler. Vi dykker også ned i to vigtige aspekter: undtagelserne og begrebet 'kritiske IKT leverandører'.

DORA webinar d. 7. december kl. 9 - 9.30

Globeteam inviterer til webinar om DORA forordningen. 

På webinaret får du en kort introduktion til de grundlæggende tematiske søjler i DORA og vi belyser 2 vigtige aspekter: undtagelserne og begrebet kritiske IKT leverandører.

Selvom DORA vil påvirke store dele af den finansielle sektor, findes der i reguleringen også flere undtagelser, som enten helt undtager visse organisationer eller alternativt, sætter begrænsede krav til visse dele af sektoren. På webinaret vil vi belyse nogle af disse undtagelser samt elementer af den begrænsede dækning. Dette kan have betydning for din organisation, da det kan begrænse omfanget og karakteren af jeres kommende DORA-arbejde.

For de fleste enheder i sektoren, der er underlagt de nye DORA-krav, vil arbejdet med identifikation af kritiske IKT leverandører kræve
en signifikant indsats. Men begrebet anvendes på flere forskellige måder i DORA-reguleringsteksten. På webinaret får du en introduktion til brugen af begrebet "kritisk IKT leverandør", og vi belyser nogle af de aspekter, der er vigtige for det videre arbejde med DORA-implementeringen.

Målgruppe for seminaret:

IT-sikkerhedsansvarlige, Compliance ansvarlige, Audit ansvarlige, Risk Managers og andre, der arbejder med GRC i finansielle virksomheder eller som er leverandører til finansielle virksomheder.

Vi ser frem til at have dig med ombord d. 7. december.

Om indlægsholderen

placeholder

Tue Jagtfeldt
Tue Jagtfelt er senior risiko- og sikkerhedsrådgiver i Globeteam med særlige kompetencer indenfor cybersikkerhed, IT-styring, ledelse, strategi og informationssikkerhed med hovedvægt på regulering, revision, risikostyring, overensstemmelse og efterlevelse. Tue har mange års erfaring med undervisning fra en række konsulenthuse og har undervist på universitært niveau i både Danmark og i udlandet. 

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com  
Globeteam A/S | AI Innovation House - Innovation Allé 3 - DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 70 26 29 70 |
www.globeteam.com